Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Περί Γραμματείας

Γραμματεία Τμήματος Τ.ΗΧ.ΕΙ


Δυστυχώς για άλλη μια φορά η διοίκηση του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο της ανευθυνότητας της στον φοιτητικό σύλλογο. Αυτό αποδεικνύεται για άλλη μια φορά σήμερα την Παρασκευή 16/12/2016, που επέλεξε να κρατήσει την γραμματεία κλειστή και να μην εξυπηρετήσει τους φοιτητές, κάτι που βρίσκεται ενάντια στην απόφαση του συλλόγου. Αν η εντολή για τη μη λειτουργία της γραμματείας ήρθε από την πρυτανική αρχή ή από άλλο διοικητικό όργανο, ας γνωστοποιηθεί στους φοιτητές, για να πάρουν την ευθύνη αυτοί που την έχουν και όχι αποδιοπομπαίοι τράγοι.

Την Τετάρτη 14/12/2016, όλοι οι φοιτητές λάβαμε αυτό το e-mail:

Σε συνέχεια της ενημέρωσης που εστάλη από τον σύλλογο φοιτητών ΤΗΧΕΙ σας πληροφορούμε ότι η διοικητική λειτουργία του Τμήματος (Γραμματεία και λοιπές δομές) δεν υπόκειται σε αποφάσεις και έλεγχο εξωθεσμικών οργάνων όπως ο ανωτέρω συλλογος. Ως εκ τούτου, η Γραμματεία του Τμήματος παραμένει ανοικτή.

Απο: audiovisual@ionio.gr (14/12/2016 10:54)


Αλλά γρήγορα άλλαξε η άποψη τους για το ρόλο του συλλόγου, και έτσι την επόμενη μέρα εστάλη ένα e-mail που η λογική του αντικρούεται με αυτήν του προηγούμενου.

Λόγω της κατάληψης σε χώρους του Τμήματος, η Γραμματεία είναι από σήμερα το πρωί κλειστή, χωρίς τη δυνατότητα εξυπηρέτησης και διεκπεραίωσης πάσης φύσεως αιτημάτων. Ως εκ τούτου, η Γραμματεία δεν φέρει καμία ευθύνη για όποιο θέμα προκύψει π.χ. λόγω λήξης τυχόν προθεσμιών, συμπεριλαμβανομένου και του προγράμματος ERASMUS.

Απο: aroni@ionio.gr (15/12/2016 15:08)


Όπως φαίνεται αλλάζουν την Λογική, στρατηγικά, προσαρμόζοντας την όπως βολεύει ώστε να ρίξουν το φταίξιμο στον Σύλλογο Φοιτητών Τ.ΗΧ.ΕΙ. Η απόφαση του συλλόγου ήταν ξεκάθαρη:

Να παραμείνει η γραμματεία ανοιχτή για να διεκπεραιωθούν ληξιπρόθεσμα θέματα, αλλά και τα θέματα ERASMUS, για τις ημέρες που εξυπηρετούνται η φοιτητές δηλαδή Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή. 

Για αυτόν τον λόγο η γραμματεία μας κατηγόρησε πως ζητούμε την à la carte λειτουργία της, αλλά όπως φανερώθηκε από τα παραπάνω e-mail, αυτοί χρησιμοποιούν à la carte την Λογική, κοροϊδεύοντας μας και υποτιμώντας την νοημοσύνη μας.


1 σχόλιο: